Telefoon Hellevoetsluis 0181 - 333 535Ridderkerk 0180 - 820 223

van Gastel en Bal

Linda Houkes

Tijdens haar studie Nederlands Recht aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam kwam zij via een studentstage bij een middelgroot advocatenkantoor voor het eerst in aanraking met de advocatuur. Verder deed zij ervaring op als medewerkster van een Rechtswinkel.

Na het afronden van haar Master Privaatrecht in december 2006 besloot zij eerst wat werkervaring op te doen, alvorens de advocatuur in te gaan. Zij deed deze ervaring als juriste bij een gerechtsdeurwaarderskantoor in Rotterdam op. Zij hield zich bezig met alle voorkomende juridische zaken en heeft ook zelfstandig procedures voor de kantonrechter gevoerd.

Na verloop van tijd heeft zij besloten om definitief te kiezen voor de advocatuur en is zij vanaf 1 januari 2009bij Van Gastel en Bal Advocaten in dienst getreden. Vanaf 1 januari 2009 als juridisch medewerker en sinds haar beëdiging in augustus 2009 is zij werkzaam als advocaat in de algemene civielrechtelijke praktijk. Zij is als advocaat werkzaam in de familiepraktijk.

Linda Houkes heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten het volgende rechtsgebied geregistreerd:

- Personen- en familierecht

Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.